Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-05@09:34:33 GMT

تعدیل آرام شاخص بورس

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۶۹۴۷۵

به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با افزایش ۳۷۶ واحدی به ۱۹۵ هزار و ۴۸۰ واحد، شاخص کل هم ‌وزن با افزایش ۱۴۱ واحدی به ۳۴ هزار و ۷ واحد، شاخص سهام آزاد شناور با ۱۶۳۷ واحد به ۲۰۹ هزار و ۷۹۷ واحد، شاخص بازار اول با افزایش ۱۲۸۶ واحدی به ۱۴۵ هزار و ۳۸۴ واحد و شاخص بازار دوم با کاهش ۴۰۹۸ واحدی به ۳۸۲ هزار و ۷۲۷ واحد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرکت های فعال
بر اساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت‌های فولاد مبارکه با ۴۲۶ واحد، سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با ۴۰۰ واحد و پالایش نفت تهران با ۳۴۹ واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را بر برآورد شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.
در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت‌های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس با ۸۶۲ واحد، پتروشیمی پارس با ۳۳۱ واحد و گسترش نفت و گاز پارسیان با ۲۷۰ واحد کاهش، بیشترین تاثیر منفی را در محاسبه این نماگر به دوش کشیدند.

گردش نمادها
این گزارش می افزاید: در معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های «تولیدی گرانیت بهسرام، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه‌گذاری صنعت بیمه، ایران ارقام، ریل سیرکوثر، سامان گستر اصفهان، تکادو، فرآورده‌های تزریقی ایران، سرمایه‌گذاری بوعلی، آبسال، گروه سرمایه‌گذاری توسعه صنعت ایران، سیمان تدبیرگران فارس خوزستان، گروه دارویی سبحان، فارسیت اهواز، لیزینگ صنعت و معدن، معدنی دماوند، لیزینگ رایان سایپا، بین‌المللی محصولات پارس، ایران‌خودرو، پلاسکوکار، نیرو کلر» از سوی ناظر بازار سهام متوقف و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های «دشت مرغاب، گروه مدیریت‌سرمایه‌گذاری امید، پشم شیشه ایران، ویتانا، صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود، معادن منگنز ایران، سرمایه‌گذاری صنعت بیمه، فولاد خوزستان، سرامیک‌های صنعتی اردکان، نوسازی و ساختمان تهران، آلومراد، زرین معدن آسیا، بیمه رازی، سرمایه‌گذاری کوه نور، بانک حکمت ایرانیان، توکاریل، بیمه اتکایی ایرانیان، نفت ایرانول، بیمه آرمان، مجتمع معادن مس تک تکنار، گروه سرمایه‌گذاری و میراث فرهنگی، فولاد هرمزگان جنوب، گروه صنعتی سدید، لیزینگ آریا دانا، فولاد خوزستان، گروه صنایع معادن فلات ایرانیان، پارس خودرو، باما، مخابرات ایران، داروسازی ابوریحان، سیمان سپاهان، سیمان فارس خوزستان، کود شیمیایی اوره لردگان، مس شهید باهنر، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سیمان دورود، کمباین‌سازی ایران، ایران دارو، قند مرودشت، فراورده‌های نسوز پارس، صنایع خاک چینی ایران، تولیدی شیشه دارویی رازی، عمران و توسعه فارس، پالایش نفت تهران، سرمایه‌گذاری سپه، پتروشیمی فناوران، معدنی املاح ایران، ذغال سنگ نگین طبس، خدمات انفورماتیک، توسعه معادن و فلزات، تولیدی گرانیت بهسرام، پتروشیمی شیراز، بانک سینا، بانک کارآفرین، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، قند اصفهان، داروسازی زاگرس فارمدپارس، فنرسازی خاور، حق تقدم خرید سهام بیمه دانا، قند شیرین خراسان، بیمه کوثر، بیمه آرمان، پتروشیمی خراسان، ایران یاسا تایر و رابر، ایرکا پارت صنعت، پست‌بانک ایران، بیمه ملت، بیمه اتکایی ایرانیان، شیرین دارو، بیمه دی، میدکو» بازگشایی شدند.

چشم انداز تدپیکس
افزون بر این آمارهای معاملاتی نشان می دهد که امروز در بازار دوم بورس تهران که به معاملات درون گروهی سهامداران عمده اختصاص دارد ۵۴ میلیون سهم سرمایه‌گذاری نیرو به ارزش بیش از ۹.۵ میلیارد تومان با معاملات انتقالی میان سهامداران عمده همراه شد.
براساس این گزارش، امروز بازار سهام بنابر پیش‌بینی‌های تکنیکالی با اصلاح قیمت سهام در کانال ۱۹۵ هزار واحدی شاخص کل بورس مواجه شد در حالی که تداوم ورود پول‌های تازه به بازار و عطش خرید سهام باعث شد تا از نیمه معاملات امروز، بازار سهام با جمع‌آوری صف فروش در اغلب نمادهای معاملاتی و بازگشت دوباره نماگرهای منتخب این بازار روی مدار صعودی قرار بگیرد اما همانند روزهای گذشته با رشدهای شدید و بی پایه و اساس مواجه نشد.
از سویی دیگر، تازه ترین تحلیل ها نشان می دهد که شاخص کل بورس تهران براساس نمودارهای تکنیکال به پیشروی خود ادامه می دهد و این در حالی است که نوسان قیمت دلار در محدوده ۴ هزار تومان در زمانی رخ داد که شاخص کل بورس در میانه کانال ۹۰ هزار واحدی جای گرفته بود اما اکنون با توجه به افزایش قیمت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین انتظار برای افزایش قیمت فروش محصولات اغلب شرکت‌های بورسی، پیش‌بینی از رکوردهای جدید نماگرهای بورس با پیش‌بینی‌های جدیدی روبرو شده است.
به این ترتیب، در پایان معاملات امروز بورس، در ۳۸۰ هزار و ۴۴۴ نوبت معاملاتی، ۶ میلیارد و ۷۸ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۲۱ هزار و ۴۵۴ میلیارد تومان در بورس معامله شد و ارزش بازار به ۷۴۵ هزار و ۷۰۲ میلیارد تومان رسید.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: تعدیل شاخص بورس داد و ستد بازار سهام رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۹۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!